Privatpolitik

Go to the english version of our privacy policy

Hos VIKARPROGRAM beskytter vi brugerens (herefter kaldet ”Brugeren”) personlige oplysninger. Denne privatpolitik beskriver hvordan VIKARPROGRAM indsamler, opbevarer og anvender oplysninger indsamlet fra brugere af applikationen og hjemmesiden www.vikarprogram.dk samt alle services tilbudt af VIKARPROGRAM (herefter kaldet ”Vi / Os / Vores / Websitet”). Læs vores privatpolitik nedenfor.

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores website
Formålet med anvendelse af cookies er trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores website samt hvordan websitet bliver anvendt. På den måde kan vi optimere brugeroplevelsen gennem målretning af indhold og annoncer, samt generere statistik over brugen af websitet. Oplysningerne i statistikken er anonymiseret og kan ikke henføres til navngivne personer.

Ejeroplysninger
VIKARPROGRAM APS
Toldboden 3
8800 Viborg
Telefon: 7060 5505
E-mail: kontakt@vikarprogram.dk
CVR: 38798847

Ud over VIKARPROGRAM har dets koncernforbundne selskaber, har ingen adgang til oplysningerne indsamlet via cookies.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter en periode (kan variere), men den fornyes efter hvert besøg.

Sådan slettes eller blokeres for cookies
Find vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet benytter følgende cookies
- Google Analytics bruges til at måle trafikken på websitet
- Facebook bruges til at se om du allerede har liket vores side

Personlige oplysninger
Når vi modtager data fra Brugeren behandles disse i henhold til reglerne i persondataloven.

Personoplysninger afgives til den virksomhed som Brugeren opretter sig under og aldrig til anden tredjepart, med mindre brugeren selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

Vi kan indsamle personlige oplysninger fra brugeren på en række forskellige måder, inklusiv men ikke begrænset til, når Brugeren frivilligt indtaster informationer gennem formularer, annoncer, konkurrencer og køb. Brugeren kan altid vælge ikke at give personlige oplysninger, men dette kan forhindre dem i at benytte visse dele af Websitet.

Vi kan bruge personoplysninger til undersøgelser og analyser der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold og reklamer der er tilpasset dine interesser.

Vi kan dele generisk samlet demografiske oplysninger, der ikke er forbundet til nogen form for personlig oplysning vedrørende Brugere, med vores forretningspartnere, søsterselskaber og annoncører til formål, som beskrevet ovenfor.

Ikke-personlige oplysninger
Når du bruger vores website kan vi indsamle oplysninger som ikke er personlige. Disse oplysninger kan omfatte tekniske informationer om browsertype, enhedstype og forbindelsesmåde med websitet, såsom styresystem, internetudbyder og andre lignende oplysninger.

Retten til at blive glemt og anden kontakt vedr. personoplysninger
Brugeren har ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger der behandles om sig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles er urigtige eller vildledende, har brugeren ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Brugeren kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om sig gøres til genstand for behandling samt tilbagekalde sit samtykke herfor gennem sletning af sin konto.

En Bruger kan få berigtiget, slettet eller blokeret persondata fra vores databaser ved at skrive til kontakt@vikarprogram.dk med sådan anmodning. Hvis en Bruger ønsker adgang til de oplysninger vi har registreret kan der rettes henvendelse samme sted.  

Beskyttelse af personoplysninger
ifølge persondataloven skal Brugerens persondata opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer Brugerens personlige oplysninger i databaser som er placeret i kontrollerede faciliteter, hvor sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om personoplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til Brugerens rettigheder. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Brugeren afgiver således sine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Ændringer i denne privatpolitik
Vi forbeholder os retten til at opdatere denne privatpolitik til hver en tid. Når vi gør dette, vil ændringsdatoen fremgå her på siden. Vi opfordrer brugeren til regelmæssigt at kontrollere denne side for ændringer, for på den måde at holde sig orienteret om hvordan vi hjælper til med at beskytte de personlige oplysninger vi indsamler. Brugeren anerkender og accepterer at det er Brugerens ansvar at gennemgå denne privatpolitik og være opmærksom på ændringer.